ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ WTF ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο συνεδριάσε στο Yin Du Hotel στο Urumqi της Κίνα στις 19 Ιουλίου 2010, στην οποία τα μέλη του Συμβουλίου αποφάσισαν για σημαντικά ζητήματα.

  1. Το Συμβούλιο έδωσε στην  Ομοσπονδία  Taekwondo της Αρούμπας το δικαίωμα να φιλοξενήσει το 2012 το Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων και το 3ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Para-Taekwondo του 2012 στην Σάντα Κρουζ, ενώ ενέκρινε την Αιγυπτιακή Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για να φιλοξενήσει το 8ο WTF Παγκόσμιο Junior Ταεκβοντό πρωτάθλημα στη Sheikh Sharm El τον Νοέμβριο του 2012.
  2. Το Συμβούλιο ενέκρινε επίσης την Ομοσπονδία Taekwondo του Μπουρουντί ως 191ο  μέλος της WTF, εν αναμονή της τελικής έγκρισης της WTF Γενικής Συνέλευσης τον Οκτώβριο του 2010 στην Τασκένδη, Ουζμπεκιστάν. Σε αναγνώριση των προσπαθειών της για την προώθηση του taekwondo, το Συμβούλιο προώθησε επίσης το Μακάο από προσωρινό μέλος σε πλήρες μέλος.
  3. Το Συμβούλιο ενέκρινε την τροποποίηση της μόνιμης διαδικασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την τροποποίηση του κανονισμού για την παγκόσμια κατάταξη.
  4. Τα μέλη του Συμβουλίου ενημερώθηκαν για τη δημιουργία της προτεινόμενης "ακαδημίας" η οποία θα είναι υπεύθυνη για διεθνή σεμινάρια διαιτησίας, προπονητικά σεμινάρια  και συμπόσια taekwondo, καθώς και μελέτες για την πρακτική χρήση της WTF που έχουν χαρακτηριστεί από τα εκπαιδευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.
  5. Ενημερώθηκαν επίσης για την έναρξη του «Συστήματος Παγκόσμιου Μέλους (GMS), καθώς και τη σύσταση προπαρασκευαστικής επιτροπής για τη 40η επέτειο της WTF, το 2013, καθώς και τη λειτουργία ενός νέου συστήματος για διαιτητή  και κριτές.
  6. Η επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στην Τασκένδη, Ουζμπεκιστάν με την ευκαιρία του 5ου Παγκόσμιου πρωτάθληματος Taekwondo Poomsae .