ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η WTF ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο αναδιοργάνωσε τη γραμματεία της και έκανε μερικές αλλαγές στο προσωπικό της την 1η Ιουλίου 2010.
Οι διαρθρωτικές αλλαγές και η αναδιοργάνωση του προσωπικού έγιναν για να βοηθήσουν στην ενίσχυση του συντονισμού της WTF Γραμματείας και να εκτελέσουν το νέο όραμα της με στρατηγικές για "απογείωση" της WTF. Σύμφωνα με το σχέδιο αναδιοργάνωσης, το νεοσύστατο  Γραφείο Προγραμματισμού και Συντονισμού επικεφαλής θα είναι ο καθηγητής Jong-Kook Song του Πανεπιστημίου Kyung Hee. Η WTF όρισε Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα τον Manseek Choe, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των τμημάτων για τις γενικές και διεθνείς υποθέσεις, του ανατέθηκε να επεκτείνει το έργο του να επιβλέπει τον αθλητισμό, την εμπορία και τις δημόσιες σχέσεις. Ο κ. Hwan-pyo Kim, διευθυντής του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, προήχθη για να χρησιμεύσει ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας αρμόδιος για το Τμήμα Διεθνών Υποθέσεων. Η WTF σχεδιάζει να προσλάβει έναν ειδικό μέσα από ένα ανοικτό διαγωνισμό για πρόσληψη για την κενή θέση διευθυντή του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων.

Η WTF ελπίζει ότι η αναδιοργάνωση θα συμβάλλει στην σύσφιξη των σχέσεων με τους φορείς του taekwondo στην Κορέα, όπως η Kukkiwon, η Ένωση Taekwondo Κορέας, και το Ίδρυμα Προώθησης τουTaekwondo .