ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο ανακοίνωσε, στις 14 Ιουλίου 2010, τους νικητές του 2ου διαγωνισμού φωτογραφίας της WTF, η οποία διεξήχθη από 11 εώς 31Μαΐου, το 2010.
  • Από το Ισραήλ ο Noam Ofran, ο οποίος υπηρετεί ως φωτογράφος για τη Ομοσπονδία Taekwondo του Ισραήλ, κατέλαβε την κορυφή στο 2ο WTF Photo Contest.
  • Από την Ισπανία ο Jose M. Pujadas, ο οποίος εργάζεται ως γενικός γραμματέας της ισπανικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, επελέγη ως ο νικητής του δεύτερου βραβείου.
Το θέμα του 2ου διαγωνισμού φωτογραφίας ήταν "Taekwondo Πνεύμα και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες» και η WTF έλαβε, μέσω on-line (http://www.wtf.org/photo), φωτογραφίες που σχετίζονται με το 2ο Παγκόσμιο WTF Παρα-Ταεκβοντό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 11 Μαΐου 2010. Ο κ. Ofran, ο νικητής του πρώτου βραβείου, έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία των 54 κατ `ανώτατο όριο 60, σε σύγκριση με τους 45 για τον νικητή του δεύτερου βραβείου, τον κ. Pujadas. Οι δύο νικητές θα λάβουν δίπλωμα και το βραβείο του Προέδρου της WTF .