ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

3o BTCB ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO A-CLASS

Με πολλές ελληνικές συμμετοχές από τις 26 εγγραφές ήδη 12 έλληνες συμμετέχοντες.
http://www.ma-regonline.com/
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητέ Πρόεδρε / αρχηγέ της ομάδας,
Εκ μέρους της Βρετανικής Επιτροπής Ελέγχου Taekwondo και Αθλητισμού Taekwondo Ηνωμένο Βασίλειο έχω την χαρά να καλωσορίσω εσάς και την ομάδα σας στο 3ο BTCB διεθνές βρετανικό A-Class.
Τώρα στο τρίτο έτος του, είναι γεγονός οτι έχει γίνει ο προορισμός για πολλές Εθνικές ομάδες και για κορυφαίους αθλητές που θέλουν υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Το Βρετανικό Open  είναι ένα ευρωπαϊκό "Α" Class, όπου η WTF το χαρακτηρίζει G2 στη κατάσταση κατάταξης. Το 2009 ομάδες από όλες τις γωνιές του κόσμου ήρθαν για την εκδήλωση και είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο Μάντσεστερ.
Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες μόλις 2 χρόνια μακριά, το Ανοιχτό Διεθνές της Βρετανίας δίνει σε ομάδες την ιδανική ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του ανταγωνισμού και της βρετανικής κουλτούρας.
Το Μάντσεστερ είναι μια υπέροχη ζωντανή πόλη που θέλουν να καλοσωρίσει και να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Πολλές αθλητικές ομάδες εξετάζουν το Μάντσεστερ ως τόπος εκπαίδευσης για το Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Για άλλη μια φορά, έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρονικούς θώρακες και βίντεο replay για τις κατηγορίες Senior για να βοηθήσουν τους αθλητές να προετοιμαστούν για τα επερχόμενα παγκόσμια  

Καλή τύχη με τη συνέχιση της προετοιμασίας σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο Μάντσεστερ.

Adrian Tranter
Πρόεδρος
Βρετανικό Συμβούλιο Ελέγχου Taekwondo