ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

TAEKWONDO TEST EVENT ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012

H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ANDREW LINK Manager Taekwondo of London Olympic Games 2012



Δύο χρόνια πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου  του 2012, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τάε Κβον Ντο Test Event.

Το Ταεκβοντό Test Event για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011. Η εκδήλωση θα είναι ένα  LOCOG Event Πρόσκλησης και η εκδήλωση θα λάβει τη μορφή ενός υποσυνόλου των Ολυμπιακών Αγώνων  και όχι το πλήρες πρόγραμμα, αυτό σημαίνει ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μόνο δύο κατηγορίες σε άνδρες και γυναίκες. Τοποθετεί στο Test Event τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές (NOC) και οι αθλητές θα είναι περιορισμένοι ως εκ τούτου συνιστούμε εάν επιθυμείτε να λάβετε μια πρόσκληση παρακαλώ, να προωθήσετε ένα γράμμα από το NOC σας και τον Πρόεδρο της  Εθνικής Ομοσπονδίας επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον σας στο taekwondo@london2012.com .
Οι Προσκλήσεις θα συμπεριλάμβανουν πλήρεις λεπτομέρειες για το γεγονός και τα κριτήρια συμμετοχής θα αποσταλούν από τον LOCOG κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011.