ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

5o WTF TAEKWONDO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ POOMSAE



Στις 8 με 10 Οκτωμβρίου 2010 στο Universal Sports Palace “Uzbekistan” στη πόλη Τασκένδη στη Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν θα πραγματοποιηθεί το 5o WTF Taekwondo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae από την Ομοσπονδία Ταεκβοντό του Ουζμπεκιστάν υπό την αιγίδα της World Taekwondo Federation (WTF). Οι αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνονται δεκτές μέχρι και της 10 Σεπτεμβρίου 2010.
Προσόντα:
1) Κάτοχος της εθνικότητας της ομάδας που θα συμμετάσχει.
2) Συνιστώμενη από την κάθε εθνική ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο
3) Κάτοχος Kukkiwon Poom ή Dan πιστοποιητικό
* Αντίγραφο του πιστοποιητικού Dan θα πρέπει να επισυνάπτονται μαζί με την αίτηση συμμετοχής.

Οι αθλητές θα κληθούν να εκτελέσουν δύο (2) εκ των τεσσάρων (4) του 1ου Υποχρεωτικού Poomsae σε προκριματικό γύρο, ενώ δύο (2) του 2ου Υποχρεωτικού Poomsae θα διενεργούνται στα Ημιτελικά. Στον τελικό, οι αθλητές θα κληθούν να εκτελέσουν τα υπόλοιπα δύο (2) του δευτέρου Υποχρεωτικού Poomsae που δεν θα εκτελεστούν στον ημιτελικό. Ο τελικός κατάλογος των δύο (2) Poomsae που θα ζητηθεί στους αθλητές να εκτελεστούν θα ανακοινωθούν από τον αρχηγό της ομάδας.
Ισχύουν οι κανόνες Poomsae της WTF με κάποιες αλλαγές στη μέθοδο των διαγωνισμών.
* Σημείωση: Διαγωνιζόμενοι μπορούν να διαγωνισθούν σε περισσότερες από μία κατηγορίες διαγωνισμών εκτός αν περιορίζονται από το φύλο ή την ηλικία.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:
1) Τα αεροπορικά εισιτήρια ταξιδιού και έξοδα διαμονής του δωματίου και της ομάδας  αναλαμβάνονται από τις συμμετέχουσες εθνικές ομάδες.
2) Παράβολο των US $ 300 για κάθε ομάδα αντρών και γυναικών  θα πρέπει να εσωκλείονται στο έντυπο συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να δοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή της Τασκένδης με μετρητά κατά το χρόνο της εγγραφής.

Θα πρέπει να τονίσουμε την έλαχιστη απο ελλήνικης πλευράς γνώση, διοργάνωση και συμμετοχή σε αγώνες Poomsae ως ξεχωριστό αντικείμενο διαγωνισμού.