ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ SPORTACCORD COMBAT GAMES ΣΤΗ ΚΙΝΑ

Οι Taekwondo αγώνες στη πρώτη διοργάνωση SportAccord Combat Games θα διεξαχθούν στο Πεκίνο, Κίνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2010.

Μέσα σε μια μέρα θα διεξαχθούν  όλοι οι αγώνες Taekwondo του 1ου SportAccord Combat Games, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου με συνολικά 59 αθλητές από 27 χώρες.
Οι συμμετέχοντες 30 αθλητές και 29 αθλήτριες, οι οποίοι κυρίως επιλέγησαν από την WTF με βάση την παγκόσμια κατάταξη WTF, θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων σε τέσσερις ολυμπιακές κατηγορίες βάρους  σε άνδρες και γυναίκες. Αναλυτικά οι τέσσερις κατηγορίες βαρών για άνδρες είναι -58kg, 68kg-,-80kg και +80 κιλά ενώ για τις γυναίκες  είναι -49kg, 57kg-,-67kg και +67 kg.

Η έναρξη των SportAccod Combat Games περιλαμβάνει 13 αθλήματα στα οποία περιλαμβάνονται τέσσερα Ολυμπιακά αθλήματα το taekwondo, το τζούντο, η πυγμαχία και η πάλη. Τα άλλα εννέα μη Ολυμπιακά αθλήματα είναι το αϊκίντο, το Ζίου Ζίτσου, το καράτε, το kendo, το kickboxing, το muaythai, το Σάμπο, το σούμο και το Γουσού.