ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΠΟ ...ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΥ




Χάλκινο από ...χρυσάφι το μετάλλιο του Γιώργου Μπαραχάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10-11-12 Μαίου 2013 στην Πάτρα στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος». Μετάλλιο που του ανοίγει το δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Μεξικό το καλοκαίρι του 2013 και πολύ πιθανόν για το μεγάλο όνειρο των ολυμπιακών αγώνων.
Οι καλύτεροι από τους καλύτερους συμμετείχαν στο ανωτέρω πρωτάθλημα, δεδομένου ότι από τους επιτυχόντες θα συγκροτηθεί η Εθνική Ομάδα Ανδρών – Γυναικών για τη συμμετοχή της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Μεξικό. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τέσσερις αθλητές. Αριστείδης Σακελλαρίου στην κατηγορία των -63 κιλών ανδρών, Γιώργος Μπαραχάνος στην κατηγορία των -87 κιλών ανδρών, Μαρία Χατζηνικολάου και την Δήμητρα Τσέλλου στην κατηγορία των -63 κιλών νεανίδων.

Ο πρωταθλητής μας Γιώργος Μπαραχάνος (ο οποίος προερχόταν από τραυματισμούς), από τον πρώτο του αγώνα εντυπωσίασε τους πάντες αφού ο ένας μετά τον άλλο αντίπαλό του εγκατέλειπαν τον αγώνα με νοκ άουτ. Δυστυχώς η ατυχία δεν άφησε το Γιώργο να φτάσει μέχρι το χρυσό αφού στον ημιτελικό αγώνα, τον οποίο κέρδισε και αυτόν με ένα εντυπωσιακό νοκ άουτ στο δεύτερο γύρο, τραυματίστηκε στον αριστερό δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει τους αγώνες του. Κατέλαβε όμως εντυπωσιακά την τρίτη θέση με το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας όλους τους παρευρισκομένους, διαιτησία, διοίκηση και τους αντιπάλους του, να του αναγνωρίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Το μετάλλιο αυτό ανοίγει το δρόμο στον πρωταθλητή μας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Μεξικό το καλοκαίρι του 2013 και πολύ πιθανόν για το μεγάλο όνειρο των ολυμπιακών αγώνων.

Ο Αριστείδης Σακελλαρίου, «έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό». Ξεκίνησε εντυπωσιακά με δυο νίκες και στην προημιτελική φάση, στον αγώνα για τα μετάλλια, για πολύ μικρή διαφορά δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα των νικητών. Έκανε όμως μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού στην προσπάθειά του απέκλεισε μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ταε Κβο Ντο, καταλαμβάνοντας την θέση στην κατηγορία του.

Δήμητρα Τσέλλου και Μαρία Χατζηνικολάου, στην κατηγορία των -63 κιλών νεανίδων κέρδισαν από έναν αγώνα βάζοντας πολύ καλές βάσεις για το μέλλον. 

Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους προπονητές του Σάκη Μπαραχάνο και Ειρήνη Σταμάτη, οι οποίοι συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία του Συλλόγου. Επίσης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Στέργο Χατζηστέργο, στην Χριστίνα Παπακωνσταντίνου και τον Νίκο Κυπραίο, για τη βοήθεια και υποστήριξή τους στην αποθεραπεία του πρωταθλητή μας Γιώργο Μπαραχάνο. 
Ευχόμαστε και σε νέες επιτυχίες. 

Το Δ.Σ.