ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ 3rd HEREYA OPEN ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. Κεφάλου και του Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο Ολυμπιακό ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. 

Μετά την επιτυχημένη αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στη Γερμανία, οι δυο Σύλλογοι συμμετείχαν στο πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 27-4-2013, με συμμετοχή από όλη την Ευρώπη και πάνω από 1200 αθλητές και αθλήτριες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Οι καλύτεροι από τους καλύτερους συμμετείχαν στη Βουλγαρία, σε ένα πρωτάθλημα που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, προσελκύοντας τα βλέμματα όλων των Εθνικών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, παρουσιάζοντας πάντα ένα εξαιρετικά επίπεδο. Αναμφισβήτητα οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συναγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και να αποκτήσουν εξαιρετικές εμπειρίες για τη συνέχεια της αγωνιστικής τους πορείας. 

Η Κουμέντου Νικολέτα και η Ελένη Ανθούλη κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στις κατηγορίες τους. 

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Γιώργος Μάρκου και Μιχάλης Μάρκου από τον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟ και οι Ελένη Ανθούλη, Κατερίνα Βεϊσάκη, Κατερίνα Περρή, Σάββας Δημητρακιού, Χρύσα Παπαϊωάννου, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Νικολέττα Κουμέντου από τον Α.Σ. Κεφάλου. 

Η μικρή Νικολέτα Κουμέντου αν και αγωνίστηκε πρώτη, μετά από 4 συγκλονιστικούς αγώνες ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο της κατηγορίας της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. 

Η Ελένη Ανθούλη σαφέστατα πολύ πιο έμπειρη μετά και από τη συμμετοχή της στη Γερμανία, κατάφερε να τερματίσει τρίτη και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορίας της. 

Κατερίνα Περρή, Σάββας Δημητρακιού, Μιχάλης Μάρκου και Κατερίνα Βεϊσάκη, είχαν πολύ δύσκολο δρόμο αφού ο καθένας τους είχε σε μια ημέρα να πραγματοποιήσει 8 δύσκολους αγώνες. Εμφανώς κουρασμένοι μάλιστα, από τους αγώνες της Γερμανίας, δεν κατάφεραν την κατάκτηση μιας θέσης στην τριάδα, αν και αγωνίστηκαν με πολύ ζήλο για τη νίκη μέσα σε ένα πολύ όμνορφο αγωνιστικό κλίμα, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι η Κατερίνα Περρή, ίσως η αθλήτρια που την υπολογίζουν όλοι οι αντίπαλοι, αδικήθηκε από την διαιτησία αφού δεν έχασε από την αντίπαλο αθλήτρια της, αλλά από την διαιτητή του κέντρου.

Οι πρωτάρηδες Δημήτρης Παπαϊωάννου, Γιώργος Μάρκου και Χρύσα Παπαϊωάννου, εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους διεκδικώντας καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. 

Οι προπονητές του Συλλόγου μας Μπαραχάνος Αθανάσιος και Σταμάτη Ειρήνη, δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, και αν όλα πάνε καλά οι αθλητές και αθλήτριές μας θα συμμετέχουν με αξιώσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15-16 Ιουνίου 2013, ξεκινώντας την προετοιμασία τους από την Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους του αθλητές και τις αθλήτριες του για τις επιτυχίες τους στη Βουλγαρία και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων. 

- Το Δ.Σ. του Συλλόγου-