ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ 21-4-2013

Την Κυριακή 21-4-2013 ο Αθλητικός Σύλλογος Ταε Κβο Ντο Κεφάλου μαζί με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Σπάρτακος Κω πραγματοποίησαν με επιτυχία στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Κω εξέτασεις έγχρωμων ζωνών με την παρουσία πολλών φίλων και γονέων του ολυμπιακού αθλήματος του Ταε Κβο Ντο.


Στις εξετάσεις συμμετείχαν 140 αθλητές μικροί και μεγάλοι από τους δυο συλλόγους  με  εξεταστή τον Αθανάσιο Μπαραχάνο Μαύρη Ζώνη 7 ΝΤΑΝ. Ξεχωριστή νότα στην ημέρα χάρισαν οι πιο μεγάλοι (σε βαθμό ζώνης) αθλητές με θραύσεις ξύλων, πούμσε ένω παρουσιάστηκε και επίδειξη με βεντάλια.  

Μετά το πέρας των εξετάσεων απονεμήθηκαν στους αθλήτες και αθλήτριες των συλλόγων τα διπλώματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και οι  ζώνες τους.

Επίσης στις 26, 27 Απριλίου 2013 διεξάγεται το 3rd “HEREYA OPEN” INTERNATIONAL TOURNAMENT στη Σόφια της Βουλγαρίας από την  Βουλγαρική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο. O Α.Σ.  Ταέκβοντο Κεφάλου και ο Π.Α.Σ Σπάρτακος Κω στην προσπάθειά τους να παραμένουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο θα λάβουν μέρος με τους αθλήτες:
Γιώργος Μάρκου, Μιχάλης Μάρκου, Ελένη Ανθούλη, Κατερίνα Βεϊσάκη, Κατερίνα Περρή, Σάββας Δημητρακιού, Χρύσα Παπαϊωάννου, Δημήτρης Παπαϊωάννου και  Νικολέττα Κουμέντου

Η αποστολή των συλλόγων ξεκινάει στις 25 Απριλίου, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές/τριες και στους προπονητές. 

Το Δ.Σ