ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Ο πρωταθλητής του Συλλόγου μας Γιώργος Μπαραχάνος ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών έχοντας ξεκινήσει την προετοίμασία του με εντατικούς ρυθμούς μετέβει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της οικογένειας Νικολαϊδη για να προετοιμαστεί με το 2 φορές Ολυμπιονίκη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ καθώς και με τον μικρότερο αδερφό του, τον ΑΝΕΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ. 



Ο αθλητής μας θέλοντας να κατακτήσει μια θέση στα μετάλλια στο Πανέλληνιο, επέλεξε να αναμετρηθεί με φιλική διάθεση με τους καλύτερους του είδους αυτού, όπως και έκανε. Οι ώρες προπόνησης και τα διδάγματα που έλαβε ο Γ.Μπαραχάνος από τον ολυμπιονίκη κάθε άλλο θα του προσφέρουν παρά τόλμη και γνώσεις για τα μετέπειτα «αγωνιστικά» του βήματα. 

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανήκει στο Αθλητικό Σωματείο "Μέγας Αλέξανδρος" της Θεσσαλονίκης και έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, με σημαντικότερη τα αργυρά μετάλλια στην κατηγορία των +80 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Ο Αλέξανδρος μπήκε πρώτος από όλους στο στάδιο του Λονδίνου στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 και ύψωσε την ελληνική σημαία περήφανα στον ουρανό του Λονδίνου. Σύμφωνα με ομολογίες του ιδίου υποστηρίζει πως, δεν έχει φτάσει σε ηλικία για να σταματήσει την πορεία στα «τερέν» του αγαπημένου του αθλήματος. Στην αθλητική του καριέρα, όπως επισημαίνει, δεν υπήρξαν ανατροπές, συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή από το 1995 τον κ. Κώστα Τσιδημόπουλο. 

Ο Ανέστης Νικολαΐδης ακολουθεί πιστά τα βήματα του μεγάλου του αδερφού. Αθλητής και αυτός του τάε κβον ντο κατακτά αρκετά καλές θέσεις για το νεαρό της ηλικίας του. Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών (2008), 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων (2006), 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (2005), πρωταθλητής Ελλάδος στους άνδρες (2008), 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στους έφηβους. 

Ο αθλητής μας έχοντας αποκομίσει τα μέγιστα από την κοινή προπόνηση και προετοιμασία του, ανανέωσε τη συνάντηση με τον Ολυμπιονίκη μας και τον αδερφό του αυτή τη φορά στο νησί μας, στα μέσα Καλοκαιριού. 

Ευχόμαστε κάλη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο προς το Πανέλληνιο Πρωτάθλημα στον αθλήτη μας Γιώργο Μπαραχάνο και να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Νικολαϊδη για την πολύτιμη βοήθεια στην εντατική προετοιμασία του Αθλητή μας. 

Το. Δ.Σ.