ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG TOY Α.Σ. TAE KWON DO ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΩ --ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ--

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ

Η ΔΟΕ θα αποφασίσει ποιοι ηλεκτρονικοί θώρακες θα χρησιμοποιηθούν.
        Στις 27 Μαΐου συνεδρίασε ο Πρόεδρος  Jung Won Choue της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο  με τη ΔΟΕ και ανακοίνωσε ότι οι αγώνες Ταεκβοντό στο Λονδίνο το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικοί θώρακες. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Taekwondo, που θα χρησιμοποιηθεί το αυτόματο σύστημα καταμέτρησης πόντων με τους ηλεκτρονικούς θώρακες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
      Επί του παρόντος υπάρχουν δύο WTF εγκεκριμένα συστήματα ηλεκτρονικών θωράκων, της LaJust και της Daedo. Ένα άλλο σύστημα (KP & P), υποβάλλεται σύντομα στη διαδικασία έγκρισης από την WTF.  Για να συμπεριληφθεί στη διαδικασία επιλογής το πιο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί για το 2012 στο Λονδίνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να λάβει WTF έγκριση μέχρι τουλάχιστον τον Αυγούστο του τρέχοντος έτους.
      Η επιτροπή της ΔΟΕ θα αποφασίσει ποιο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν σε ποιο WTF εγκεκριμένο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  Η W.T.F. θα ανακοινώσει το Νοέμβριο του 2010, ποιό σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μετάφραση Taekwondo Kefalos 
Kείμενο από το επίσημο site της ETU